سایت خبری تحلیلی اکسین پرس | نگاه صریح رسانه ای مستقل و غیر وابسته         
کد خبر: 1815
تاریخ انتشار: شنبه 13 مرداد 1403 - 11:33
  نسخه PDF این خبر   اشتراک گزاری در واتس آپ   اشترک گزاری در تلگرام   اشترک گزاری در تلگرام    
– اخبار استانها –

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در خصوص ناایمنی ساختمان‌ها دائماً نظارت می‌کنیم که در این سال‌ها بیش از ۵۸ هزار بازدید صورت گرفته است. 

وی ادامه داد: به طور مثال در خیابان جمهوری سرتاسر کارگاه‌های تولیدی شده ولی متأسّفانه هیچ نظارتی از سوی اصناف و اتحادیه‌ها برای این تولیدی‌ها نیست‌؛ سئوال این است که اتحادیه‌ها و صنف‌ها برای نظارت کجا هستند؟ 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران ادامه داد: اتحادیه‌ها برای تمدید این تولیدی‌ها فقط به فکر پول هستند و در پاسخ به درخواست تمدید این کارگاه‌های تولیدی‌ با گرفتن پول بلافاصله مجوزهای آنان را تمدید می‌کنند  که متاسفانه نه از وضعیت ساختمان آن‌ها، نه از وضعیت انبارداری آن‌ها و نه از چگونگی تغییر کاربری آن‌ها بازدید می‌کنند؛ این موضوعات بسیار خطرناک است و فقط پول می‌گیرند و تمدید می‌کنند که این خود یک آسیب است‌.

وی متذکر شد: در خیابان جمهوری و بازار تهران به وفور شاهد این نوع کارگاه‌های تولیدی هستیم که هیچ‌گونه ایمنی در این ساختمان‌ها رعایت نشده است.

ملکی با بیان اینکه تا زمانی که صاحبان مشاغل و اصناف نخواهند نمی‌توانیم کاری کنیم گفت: آتش‌نشانی تهران یکی از مجهزترین آتش‌نشانی‌ها در سطح منطقه است ولی واقعیت این است تا زمانی که همکاری از سوی وزارت‌خانه‌ها صورت نگیرد نمی‌توانیم کاری کنیم. وقتی اتفاق و حادثه‌ای هم رخ می‌دهد یقه آتش‌نشانی را می‌گیرند‌.

وی گفت: متأسفانه از سوی دیگر، ساختمان‌های دولتی‌ هم استاندارد و ایمن نیستند‌؛ در سال‌های گذشته تعداد ساختمان‌های دولتی که آتش گرفتند کم نبوده  ولی با اینکه دولت ردیف بودجه‌ای برای ایمنی این ساختمان‌ها قرار داده اما مسئولان مربوطه رغبتی ندارند اقدامی انجام دهند. چرا باید در این ساختمان‌های دولتی موتورخانه و مخزن گازوئیل طبقه منفی پنج باشد؟

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: چقدر باید به این ادارات دولتی تذکر بدهیم؟ بخش دولتی رعایت نمی‌کند بعد انتظار داریم بخش خصوصی رعایت کند؟

وی گفت: برای ما کاری ندارد که ایستگاه آتش‌نشانی اضافه کنیم. در حال حاضر ۱۳۸ ایستگاه در تهران داریم آیا با دایر کردن یک هزار ایستگاه آیا این مشکلات حل خواهد شد؟ باید مثل بسیاری از کشورهای دنیا به سمت پیشگیری، آموزش و فرهنگ‌سازی و مشارکت ایمنی حرکت کنیم. در خیلی از کشورهای دنیا به سمت تعطیلی ایستگاه‌های آتش‌نشانی حرکت می‌کنند و بالعکس کار می‌کنند‌ چون که مردم پای کار آمده‌اند.

ملکی گفت: صدا و سیما و رسانه‌ها و آموزش و پرورش در کجای داستان قرار دارند؟ هیچ کس وسط میدان به کمک آتش‌نشانی نمی‌آید. بسیار کم هستند دستگاه‌هایی که در زمینه افزایش ایمنی شهر کمک می‌کنند.

انتهای پیام/

پیشنهاد سردبیر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: 0
غیر قابل انتشار: 0

دیدگاهی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اکسین پرس در وب منتشر خواهد شد. نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود. نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
تحلیل روز
رسالت اصلی خبرنگاری انتشار اخبار امیدآفرین در جامعه است

رسالت اصلی خبرنگاری انتشار اخبار امیدآفرین در جامعه است

مسئول سازمان بسیج رسانه خوزستان گفت: امروز یکی از رسالت‌های اصلی حوزه خبر و خبرنگاری انتشار اخبار امیدآفرین در سطح جامعه است.
یادداشت و تحلیل
۱/۵
سایر اخبار
پربازدید
پربحث